Termeni și Condiții

TERMENI ŞI CONDIŢII

 1. – Informații generale 2. – Înregistrare 3. – Cumpărare 4.– Plata 5. – Livrarea 6. – Primirea comenzilor și înlocuirea produselor 7. – Garanție 8. – Returnarea produselor 9. – Utilizarea în siguranță a Magazinului online 10.– Securitatea datelor personale: 11. – Reglementările legale pentru soluționarea oricăror reclamații
 1. Informații generale

1.1 Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, Dvs. (numit în continuare Cumpărătorul) veți deveni client al companiei SRL OLESEA PRINT (numită în continuare olesea.ro).Prin urmare vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos înainte de a finaliza comanda Dvs.

1.2 Unicul comerciant al produselor prezentate pe acest site www.olesea.ro (numit în continuare Magazinul online) este  SRL OLESEA PRINT.

1.3 Informații despre companie: SRL OLESEA PRINT Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J/22/1098/2016 Sediu social: Municipiul Iasi ,Strada Aurel Vlaicu ,Nr.54,biroul nr.13,Judet Iasi

Cod Fiscal: 36024620 Tel: 0752982925 E-mail: office@olesea.ro

1.4 Magazinul online (www.olesea.ro) va onora toate comenzile primite de la Cumpărători, în limita disponibilității și în condițiile în care au fost acceptate Termenii şi Condițiile Generale ale Contractului, care sunt obligatorii.

1.5 Cu toate că OLESEA.RO monitorizează cu atenție prețurile și produsele afișate pe site, aceasta își rezervă dreptul de a modifica orice preț afișat greșit din cauza unor erori umane, de calcul, de editare, sau a unor erori tehnice ce pot apărea, precum și în cazul în care modificările sunt cerute de legile aflate în vigoare. OLESEA PRINT SRL nu își asumă răspunderea pentru afișarea unor prețuri sau informații eronate datorate unor greșeli tehnice ce pot apărea pe parcursul funcționării Magazinului Online. De asemenea OLESEA PRINT SRL își rezervă dreptul de a retrage anumite produse din cauza unor probleme de calitate sau de altă natură ce pot apărea.Întregul conţinut al site-ului www.olesea.ro este proprietatea SRL OLESEA PRINT şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea de către orice persoană, fără acordul SRL OLESEA PRINT, a elementelor de grafică Web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste în conformitate cu legile în vigoare.

 1. Înregistrare

2.1 Plasarea unei comenzi nu necesită o înregistrare prealabilă, datele necesare efectuării livrării și plății vor fi furnizate la finalul procesului de comandă.

 1. Cumpărare

3.1 Cumpărătorii pot plasa comenzi prin intermediul Magazinului Online. Se acceptă comenzi prin telefon, e-mail etc. De asemenea OLESEA PRINT SRL va transmite Cumpărătorilor informații privind comenzile prin mijloace electronice.

3.2 Pentru a afla mai multe detalii despre produse, accesați secțiunea ”Descriere produs” aflată alături de imaginea fiecărui produs. În cazul în care aveți întrebări suplimentare vă rugăm să contactați ne contactați la următoarea adresă: office@olesea.ro.

3.3 Prețurile produselor sunt afișate pentru fiecare produs selectat, și se referă întotdeauna la prețul per unitate.

3.4 Puteți colecta produsele selectate apăsând butonul ”Coș de cumpărături”. Conținutul Coşului de cumpărături poate fi modificat sau șters numai înainte de plasarea comenzii. Orice taxă de transport va fi adăugată automat conținutului Coșului de cumpărături.

3.5 Finalizarea comenzii se face prin apăsarea butonului ”Comandă”. Comanda va fi considerată un contract online creat, dar nesemnat, ce va fi arhivat și va putea fi accesat oricând la o dată ulterioră.

3.6 OLESEA PRINT SRL va trimite o confirmare prin e-mail referitoare la recepționarea comenzii. În lipsa stocului disponibil este posibil ca OLESEA PRINT SRL să nu poată onora comanda. În aceste situații OLESEA PRINT SRL va anunța cumpărătorul.3.7 Pentru fiecare comandă va fi emisă o factură , ce va conține toate informațiile despre produs (numărul produsului, numele produsului, prețul net, cantitatea comandată, dacă este cazul, informații privitoare la garanție) datele OLESEA PRINT SRL şi datele Cumpărătorului, informații despre plată și costurile livrării.

 1. Plata produselor

4.1 Plata ramburs – la primirea coletului de la reprezentantul firmei de curierat se achită cash contravaloarea comenzii.

4.2 In avans – pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata in contul firmei, sau prin Transfer bancar/Depunere numerar in contul firmei.

4.3 Online –  Selectați din coșul de cumpărături opțiunea  – Plăți Online, după care completați datele solicitate de către procesatorul de  plăți

.

 1. Livrarea

5.1 Livrarea produselor comandate va fi făcută prin intermediul companiei de curierat FAN COURIER, la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

5.2

5.2.1 Livrarea normală pe teritoriul României, se va efectua în termen de 24-48h, dacă nu ați specificat alte ore în comandă, se consideră că sunteți de accord cu intervalul 9.00-17.00. Adresa trebuie să coincidă cu cea de pe comandă dacă nu specificați o altă adresă, dacă nu aţi specificat alte ore în comandă.

5.3 În cazul în care comanda Dvs. conține mai multe produse, este posibil ca acestea să fie livrate în mai multe tranşe. În asemenea situații, OLESEA PRINT SRL va factura costurile de livrare o singura dată.

 1. Primirea comenzilor și înlocuirea produselor:

6.1 Produsele vor fi livrate personal la adresa menționată în comandă, între orele 09:00- 17:00 în zilele lucrătoare. Reprezentantul firmei de curierat va încerca să contacteze telefonic Cumpărătorul în prealabil. În cazul în care coletul nu este preluat, personalul firmei de curierat va lăsa o înștiințare, după care va încerca să efectueze livrarea din nou.Vom oferi întotdeauna toate informațiile primite de la Dvs. în legătură cu adresa specificată pentru livrare și orice alte mențiuni făcute în momentul plasării comenzii, însă nu putem verifica dacă acestea sunt întotdeauna luate în considerare.

6.2 În cazul în care și a doua tentativă de livrare eșuează din cauza Cumpărătorului, costul celei de-a doua livrări va fi suportat tot de acesta.

6.3 La primirea comenzii, Cumpărătorul va verifica fiecare articol conținut în colet şi se va asigura că produsele corespund celor indicate pe factură și comenzii plasate. În cazul în care se observă orice nereguli, Cumpărătorul va contacta imediat departamentul de Relații Clienți pentru soluționarea acestora.

6.4 În cazul în care livrarea este completă, Cumpărătorul va semna pentru primirea acesteia. După aceasta nu vom mai putea accepta reclamații referitoare la comenzi incomplete.

6.5 Cumpărătorul nu va prelua comanda în lipsa facturii. În cazul în care aceasta nu există, ne  contactați imediat:

6.6 În cazul în care produsele sunt avariate iar acest lucru a intervenit înaintea preluării comenzii sau pe parcursul livrării, Cumpărătorul ne va notifica în maxim 24 de ore de la recepționarea coletului. În asemenea situații, OLESEA PRINT SRL va înlocui produsele defecte sau va oferi un discount din prețul acestora, la cererea Cumpărătorului.

 1. Garanție

7.1  OLESEA PRINT SRL acordă o perioadă de Garanție pentru produsele comercializate prin intermediul Magazinului Online, în conformitate cu prevederile legale.Garanția comercială acordată de OLESEA PRINT SRL este de 30 de zile din momentul recepționării produsului. Toate detaliile cu privire la Termenii de acordare a Garanției sunt menționate pentru fiecare produs în parte. Pentru aplicarea Garanției sunt necesare factura de cumpărare și Certificatul de garanție în original sau copii ale acestora.Orice sesizări cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilității Garanției vor fi adresate la office@olesea.ro.

 1. Returnarea produselor

8.1 Cumpărătorul are dreptul dea returna produsul/produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să ne informeze  în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost trasnmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. OLESEA PRINT SRL va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de Cumpărător. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.

8.2 Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă iar ambalajul acestora este complet şi nu prezintă deteriorări.În acest caz OLESEA PRINT SRL va supporta cheltuielile legate de transport.

8,3 Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, OLESEA PRINT SRL  nu va putea returna contravaloarea acestuia.

8.4 Orice litigii apărute între Cumpărătorii Magazinului online şi OLESEA PRINT SRL o vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea va reveni instanțelor de judecată competente.

 1. Utilizarea în siguranță a Magazinului online

9.1 Cumpărând din acest Magazin online înseamnă că Dvs. sunteți la curent și acceptați oportunitățile și restricțiile asociate utilizării internetului, în special în ceea ce priveşte performanțele tehnice și orice posibile erori. Cumpărătorii îşi asumă orice răspundere în privința comenzilor plasate şi a tranzacțiilor care presupun folosirea datelelor personale. Având în vedere cele de mai sus, vă rugăm să vă asigurați că datele Dvs. sunt controlate corespunzător.

9.2  OLESEA PRINT SRL nu este răspunzător pentru oricare din erorile enumerate mai jos:- posibile erori de funcționare a rețelelor de internet care pot afecta buna funcționare a Magazinului online- orice eroare survenită în orice dispozitiv de transmisie al liniilor de comunicație- pierderea oricăror documente, fie că este vorba de documente în format tipărit sau electronic, şi în special pierderea oricăror date- funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe de software- consecințele oricărei erori survenite din funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe sau a unor evenimente neprevăzute sau erori tehnice.

9.3  OLESEA PRINT SRL nu este răspunzător pentru cazurile de forță majoră sau evenimentele ce nu sunt sub controlul acesteia.

9.4 OLESEA PRINT SRL nu este răspunzător pentru orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de înregistrarea în Magazinul online, indiferent de motiv.

9.5 Cumpărătorii sunt răspunzători de protejarea datelor lor personale necesare înregistrării în Magazinul online față de terțe persoane precum și de cumpărăturile efectuate prin intermediul Magazinul online.

9.6 OLESEA PRINT SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile de cumpărare precum și oferta sau orice oferte speciale ale Magazinul online, indiferent de motiv. Modificările sunt valabile începând cu data comunicării acestora pe site și prin urmare nu afectează comenzile efectuate înainte de această dată. OLESEA PRINT SRL nu este nevoit să ofere niciun fel de explicații suplimentare referitor la implementarea oricăror modificări, în afara celor de mai sus. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceste condiții cu privire la posibile modificari vă rugăm să abandonați comanda.

9.7 OLESEA PRINT SRL va raporta Poliției și organelor legii competente în acest sens orice tentativă de fraudă sesizată.

9.8 OLESEA PRINT SRL nu va fi răspunzător pentru orice fraudă comisă de către un terț în detrimentul oricărui utilizator. În cazul în care un utilizator încalcă regulamentul sub orice formă, OLESEA PRINT SRL va anula înregistrarea și comenzile acestuia, iar Cumpărătorul nu va avea dreptul de a contesta decizia.

9.9 OLESEA PRINT SRL nu își asumă nicio răspundere pentru performanța eronată rezultată din furnizarea unor date eronate în cursul procesului de achiziție.

 1. Securitatea datelor personale:

10.1 OLESEA PRINT SRL tratează toate datele personale primite drept confidențiale și le folosește exclusiv pentru operarea comenzilor și scopuri legate de cumpărare.

10.2 Datele personale ale Cumpărătorilor nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți, cu excepția subcontractorilor (de ordin logistic etc), necesare pentru completarea comenzii.

10.3 Gestionăm datele cu caracter personal în deplină conformitate cu dispozițiile legii nr. 677/2001, legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date. În conformitate cu legea 677/2001, informațiile referitoare la numele şi adresa dumneavoastră vor fi înregistrate în baza noastră de date.

10.4 Prin achiziția făcută prin intermediul Magazinului online, Cumpărătorii sunt de acord că operatorului Magazinului online (OLESEA.RO) va gestiona datele lor cu caracter personal, în scopul finalizării comenzilor plasate utilizând Magazinul online. La cererea utilizatorului înregistrat, acesta poate primi buletine informative, cu scopul de a fi informat cu privire la produsele sau ofertele speciale. De asemenea utilizatorul se poate dezabona de la acest serviciu oricând dorește. Furnizarea acestor date se face în mod voluntar.

În cazul în care nu mai doriți ca OLESEA PRINT SRL să folosească datele Dvs. personale pe viitor, vă rugăm să ne trimiteți o notificare în acest sens pe adresa

 1. Reglementările legale pentru soluționarea oricăror reclamații:

11.1 www.anpc.ro

11.2 Orice reclamații din partea Cumpărătorilor vor fi adresate în scris la adresa office@olesea.ro pentru a putea fi rezolvate pe cale amiabilă.

X
× Cu ce ​​vă pot ajuta?